Tagjaink

Ezek mi vagyunk, a szabadság vándorai... TerVez2 csapata

Apostol Kristóf
Duli Ákos

Utolsó évemben járok, mint Gyermekvasutas pajtás. Már 2010-11 óta foglalkozom a TerVez2-vel. Valamikor tartottam egy kis szünetet, a legnagyobb fejlesztések idején. Nehezen, de sikerült behoznom a lemaradásomat és azóta hűségesen ostromolom Norbit az észrevételeimmel. Most az 1. sz. vonalon dolgozunk. Reméljük az év végére készen is leszünk mindennel. Előtte pedig a 2, 47 sz. vonalakhoz gyártottam menetrendet, és fedeztem a menetrendszerkesztő program minden egyes hiányosságát.

Eged Ákos

1972. március 3.-án születtem. Aktív vasutas voltam 90-97 között. így a vasutas dolgok annyira nem idegenek számomra. Erősségem a D55, de fokozatosan ismerkedem a többi biztosító berendezéssel is. Jelenleg a vonalak tesztelgetésével foglalatoskodom.

Erdősi-Szűcs Frigyes
Ernyei Dániel

A TerVez2 legfiatalabb fejlesztője vagyok. 2000. 05. 05.-én születtem és nem egész egy éve foglalkozom a projektel. A fejlesztésbe főleg Aho Olivér és Nagy Kristóf útján kerültem bele akikkel a gyermekvasutas szolgálataim során találkoztam. Jelenleg főleg a 70, 75, 78-as vonallal foglalkozom azonban van munkám a 80-as, 100-as, 41, 42-es, és a 76-os vonalon is.

Forró László

Forró László vagyok. 28 éves és 5 éve Szolnokon műszaki kocsiirányítóként dolgozom a vasútnál. Szabadidőm egy részét a régi és új közlekedési és zenei programoknak szentelem. 2013 októbere vagyok a Tervez2 csapat tagja

Haas János
Hajós Norbert

A TerVez2 projektvezetője vagyok. Ez jár azzal a hálátlan feladattal, hogy én mindenkit mindenért piszkálok :)

Vasúttal kapcsolatos pályafutásomat a Gyermekvasúton kezdtem, de a nagybetűs az I fele kanyarított. I, mint Informatika, amiben elsőként OKJ-s, majd mérnöki végzettséget szereztem.

A vasúton belül a vasúti forgalom, és a biztosítóberendezések érdekelnek a legjobban (ki gondolta volna?).

Kállai Dávid
Koplányi Emil
Molnár Péter
Molnár Tamás
Pál Ádám
Rédei Regő
Rednic Péter
Szatmári Bence
Szkupien Péter
Török Bence
Vályi Bence
Varga Bálint

Varga Bálint vagyok. Vasutas érdeklődésem a Train Simulatorral kezdődött, melynek fejlesztésében aktívan részt vettem Xterms névjeggyel, majd a bizberek felé kezdtem hajlani, így csatlakoztam a TerVez projektjéhez.

A Semmelweis Orvostudományi Karán tanulok, a nehézségek ellenére próbálok néha időt szakítani az építésre. Sok vonal fejlesztésében részt vettem/veszek, kiemelt munkáimm a szívemhez közel álló 40a és 100.


A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.06.25 10:40:56