Tagjaink

Ezek mi vagyunk, a szabadság vándorai... TerVez2 csapata

Duli Ákos

Utolsó évemben járok, mint Gyermekvasutas pajtás. Már 2010-11 óta foglalkozom a TerVez2-vel. Valamikor tartottam egy kis szünetet, a legnagyobb fejlesztések idején. Nehezen, de sikerült behoznom a lemaradásomat és azóta hűségesen ostromolom Norbit az észrevételeimmel. Most az 1. sz. vonalon dolgozunk. Reméljük az év végére készen is leszünk mindennel. Előtte pedig a 2, 47 sz. vonalakhoz gyártottam menetrendet, és fedeztem a menetrendszerkesztő program minden egyes hiányosságát.

Eged Ákos

1972. március 3.-án születtem. Aktív vasutas voltam 90-97 között. így a vasutas dolgok annyira nem idegenek számomra. Erősségem a D55, de fokozatosan ismerkedem a többi biztosító berendezéssel is. Jelenleg a vonalak tesztelgetésével foglalatoskodom.

Erdősi-Szűcs Frigyes
Ernyei Dániel

A TerVez2 legfiatalabb fejlesztője vagyok. 2000. 05. 05.-én születtem és nem egész egy éve foglalkozom a projektel. A fejlesztésbe főleg Aho Olivér és Nagy Kristóf útján kerültem bele akikkel a gyermekvasutas szolgálataim során találkoztam. Jelenleg főleg a 70, 75, 78-as vonallal foglalkozom azonban van munkám a 80-as, 100-as, 41, 42-es, és a 76-os vonalon is.

Forró László

Forró László vagyok. 28 éves és 5 éve Szolnokon műszaki kocsiirányítóként dolgozom a vasútnál. Szabadidőm egy részét a régi és új közlekedési és zenei programoknak szentelem. 2013 októbere vagyok a Tervez2 csapat tagja

Haas János
Hajós Norbert

A TerVez2 projektvezetője vagyok. Ez jár azzal a hálátlan feladattal, hogy én mindenkit mindenért piszkálok :)

Vasúttal kapcsolatos pályafutásomat a Gyermekvasúton kezdtem, de a nagybetűs az I fele kanyarított. I, mint Informatika, amiben elsőként OKJ-s, majd mérnöki végzettséget szereztem.

A vasúton belül a vasúti forgalom, és a biztosítóberendezések érdekelnek a legjobban (ki gondolta volna?).

Kállai Dávid
Koplányi Emil
Molnár Péter
Molnár Tamás
Pál Ádám
Rédei Regő
Rednic Péter
Szatmári Bence
Szkupien Péter

Utolsó évemben vagyok a Gyermekvasúton, mint pajtás, és remélem, hogy lesz folytatás.

2012. július 29. óta foglalkozom a TerVez2-vel, elsőként a 47-es vonalat csináltam meg (mind a kemény kettő állomását), most pedig az 1-es van soron, amin Duliákossal közösen dolgozunk, akárcsak a már említett Gyermekvasúton.

Ezután tervben van szeretett vasutunk képzeletbeli fejlesztése, elborultabbnál elborultabb módokon... Csak tessék figyelni :)

Török Bence
Vályi Bence
Varga Bálint

Varga Bálint vagyok. Vasutas érdeklődésem a Train Simulatorral kezdődött, melynek fejlesztésében aktívan részt vettem Xterms névjeggyel, majd a bizberek felé kezdtem hajlani, így csatlakoztam a TerVez projektjéhez.

A Semmelweis Orvostudományi Karán tanulok, a nehézségek ellenére próbálok néha időt szakítani az építésre. Sok vonal fejlesztésében részt vettem/veszek, kiemelt munkáimm a szívemhez közel álló 40a és 100.


A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2021.10.26 04:24:36