Forgalmi iroda az otthonodban!

TerVez2 Vasútforglami Szimulátor

Forgalmi iroda az otthonodban!

Nagyszerű hírem van, az eddigi érdeklődés-halomnak igyekeztünk eleget tenni:

A TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor következő kiállítására nem kell várnod, mivel részben elérhetővé válik a nagyközönség számára. Játék határok nélkül és kortól függetlenül, interaktív, fejlesztő és legfőképpen érdekes. No meg a miénk.

A program előfizetéses konstrukcióban érhető el, ami tartalmazza a futtatókörnyezetet, valamint jelenleg a Kőbánya-Kispest, Monor, Mosonmagyaróvár állomások szimulációját Dominó 55 típusú biztosítóberendezéssel megépítve. Az elérhető szimulációk körét az idő előrehaladtával bővíteni szeretnénk, de tervezzük a meglévő szimulációk "játéktartalmát" is fejleszteni, hogy még érdekesebb, lenyűgözőbb és legfőképp még fejlesztőbb legyen.

Próbáld ki most megfizethető áron a Magyarországon elérhető legszuperebb vasúti forgalomirányító szimulátorunkat.
Az előfizetés a TerVez2 weboldalán, a "Szoftverelőfizetés" (http://tervez2.eu/portal/elofizetes.php) menüpontban igényelhető. Az előfizetés a portálon történő regisztráció/bejelentkezés után érhető el.

Írj bátran a kapcsolat(kukac)tervez2(pont)eu címre, minden kérdésre válaszolunk a lehető legrövidebb időn belül!

A TerVez2-ről ha többet szeretnél megtudni, látogass el
* weboldalunkra: http://tervez2.eu/portal/
* vagy Facebook-oldalunkra: https://www.facebook.com/TerVez2/.

<< Vissza a hírekre

A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.03.28 22:07:20