Múzeumok Éjszakája 2017/1

TerVez2 Vasútforglami Szimulátor

Fantasztikus híreim vannak: A TerVez2 ismét éjszakázik!

Június 24-én, szombaton ismét Múzeumok Éjszakája, a Keleti járműjavítóban, ahol az eddigi évekhez hasonlóan rengeteg program várja a vasút iránt érdeklődőket. A terveink szerint ismét lesz vezérlőkocsi szimulátor, egyedülállóan egy valódi "hús-vér" vasúti járműben; valamint gondoltunk egy merészet a vasútforgalmi szimuláció terén, melynek most vizsgáljuk a megvalósíthatóságát. Az egyéb programokról később adunk hírt, mindenesetre annyit elárulhatunk, hogy számos érdekes dolgot dobtunk be a közösbe :)

Csatlakozzatok Facebook-eseményünkhöz, hogy értesüljetek a program részleteiről!
https://www.facebook.com/events/632563836941454

Az eseményre bátran hívjátok meg ismerőseiteket! Akik a gyerek miatt nem szeretnének éjszakázni, azoknak nyugodtan megmondhatjátok, hogy 13 órakor kezdődik a program :)

A rendezvény a Keleti pályaudvar - Járműbiztosítási központ területén kerül megrendezésre, ami a pályaudvar főbejáratától egy kényelmes 5 perces sétával közelíthető meg. Bejárat a 1087 Budapest, Verseny utca 1 szám alatt található.

Szóval, naptár és piros toll elő: június 24, szombat, délután-este.

Várunk mindenkit szeretettel!

<< Vissza a hírekre

A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.04.18 10:55:24