Februári frissítések

TerVez2 Vasútforglami Szimulátor

Február hónapban elérhető frissítések:

Mosonmagyaróvár állomás szimulációjába került "eseményes", vagy "hibás" vezénylet, amiben a felhasználó megtapasztalhatja milyen, amikor a vasúti forgalomirányítás nem a megszokott mederben zajlik. Kicsit részünkről ez szárnypróbálgatás, de várjuk a visszajelzéseket :)

Kőbánya-Kispest állomás szimulációjából készült egy bővebb verzió is, amiben az érkező vonatok számára a szomszéd állomás (gépi) forgalmi szolgálattevője engedélyt kér, és nekünk is engedélyt kell kérni az indítandó vonatok részére.

Új szimulációként elérhető Solymár-Óbuda-Angyalföld állomások szimulációja.

Igen, három állomáson kell a vonatokat igazgatni. Az egy szimuláció pedig két szimuláció, ugyanis belekerült Óbuda Dominó 55 típusú biztosítóberendezéssel megépített változata is, valamint az izgalmasabb dolgokat kedvelők kedvéért Siemens-Halske típusú biztosítóberendezéssel elkészített verziója is. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a vasút hőskorára éhes felhasználóink Angyalföld állomás hetvenes évekbeli változatával találják magukat szembe. Vizafogó felé menő vonallal, Kender-Jutagyárral, Ládagyárral, valamint a Hámán Kató vontatási főnökség fele vezető tolatóvágánnyal. A Hámán Kató vontatási főnökség jelenleg Vasúttörténeti Parkként üzemel.)

A fenti szimulációk is elérhetőek a "Szimulációk" menüpontból.

<< Vissza a hírekre

A program és az oldalon megjelenő minden tartalom a szerzők kizárólagos tulajdona. A megjelenő tartalom részleges, vagy teljes felhasználása kizárólag a szerzők ELŐZETES írásos hozzájárulásával lehetséges.
© 2010-2017, TerVez2 Vasútforgalmi Szimulátor, , T2_GEN: 2024.03.29 13:00:59